top of page
IMG_1950.jpg

Workshops/ Events

Soms is het fijn om eerst eens in een groep de stappen naar rust, emotionele balans, overzicht en inzicht te zetten.  Je bent niet alleen in je gevoel, de mannen en vrouwen die hier ook zijn lopen met dezelfde vragen en onzekerheden rond. Mooi om zo te mogen verbinden.

Raadpleeg de agenda voor aankomende sessies.

Onder de agenda vind je de uitgebreide informatie over de workshops.

 • wo 21 aug
  Tinte
  21 aug 2024, 19:30 – 21:00
  Tinte, Zuurlandsedijk 12 , Tinte, Nederland
  21 aug 2024, 19:30 – 21:00
  Tinte, Zuurlandsedijk 12 , Tinte, Nederland
  Vraag, ervaar, voel en laat je inspireren. Altijd al willen weten wat familie opstellingen is, wat het doet of voor jou kan betekenen. Deze avond geef ik je alle informatie, wie weet is er tijd en ruimte voor een kleine opstelling
 • za 31 aug
  Tinte
  31 aug 2024, 14:00 – 17:00
  Tinte, Zuurlandsedijk 12, 3234 LE Tinte, Nederland
  31 aug 2024, 14:00 – 17:00
  Tinte, Zuurlandsedijk 12, 3234 LE Tinte, Nederland
  Verbind, laat je inspireren en motiveren met gelijkgestemden. Laten we er voor elkaar zijn en naar de mooie verhalen luisteren. Thema van deze vrouwencirkel is veiligheid.
 • Meerdere datums
  zo 15 sep
  Tinte
  15 sep 2024, 13:30 – 16:30
  Tinte, Zuurlandsedijk 12, 3234 LE Tinte, Nederland
  15 sep 2024, 13:30 – 16:30
  Tinte, Zuurlandsedijk 12, 3234 LE Tinte, Nederland
  Loop je tegen terugkerende patronen aan die je belemmeren in je dagelijks leven? Voel je een diepgewortelde onrust die je niet kunt plaatsen? Onze Deep Dive Innerlijk Kind Workshop kan je helpen deze obstakels te doorbreken en een diepere
32fa1e7e-f2fc-4c32-9d8f-612c08d559f3.JPG

Familie opstellingen

Dit is een therapeutische methode die helpt om inzicht te krijgen in verborgen dynamieken binnen familiesystemen he tis een onderdeel van systemisch coachen.. Door het opstellen van representanten voor familieleden, kunnen alle deelnemers onbewuste patronen en problemen blootleggen en helen. Wordt vaak gebruikt om diepgewortelde emotionele kwesties aan te pakken.

Data:

21/8 Kennismaken met Familie systemen (gratis)

1/9   Familie opstelling - Vrijheid

13/10, 17/11,1/12 en 15/12 Deepdive Familie opstelling op weg naar transformatie.

Image by Hannah Busing

Vrouwencirkel

Een vrouwencirkel is een veilige en ondersteunende ruimte waar vrouwen samenkomen om ervaringen te delen, zich te verbinden en elkaar te versterken. We vullen deze bijeenkomsten ook praktisch in, vaak beginnen we met een meditatie en/of lichaamsgerichte oefeningen hierdoor kunnen het onderwerp tastbaar maken. Zodat we daarna openharig en in een veilige omgeving met elkaar kunnen praten over gevoelens, uitdagingen en persoonlijke groei.

Zaterdag 31/8 

Energetische genezing

Reiki 1, 2, 3A, 3B Opleiding

Deze Reiki-opleiding is een training die deelnemers leert hoe ze de helende energie van Reiki kunnen gebruiken om zichzelf en anderen te genezen. In de opleiding wordt aandacht besteed aan de handposities, vanaf Reiki 2 leer je ook de symbolen gebruiken die bij de behandeling worden gebruikt. Het helpt deelnemers hun intuïtie te vergroten en bevordert lichamelijk, emotionele en spirituele balans. Ook heb je dan de mogelijkheid Reiki zelf toe te passen. 

Deze opleiding kan individueel of in een kleine groep van 2-4 personen.

warme chocolademelk

Cacao ceremonies

Een cacao ceremonie is een rituele bijeenkomst waarbij pure cacao wordt gebruikt om bewustzijn, verbinding en innerlijke transformatie te bevorderen. Tijdens de ceremonie drinken deelnemers cacao (kan ook tijdens een vrouwencirkel), ze mediteren, delen ervaringen. Deze oude traditie helpt deelnemers hun hart te openen, hun intuïtie te versterken en diepe persoonlijke inzichten te verkrijgen.

Deze sessie kan in individueel of in een groep van 2 - 8 personen)

Yoga retraite

(individuele) retraites

Een retraite is een georganiseerde terugtrekking uit de dagelijkse routine om rust, bezinning en persoonlijke groei te bevorderen. Tijdens een retraite kunnen deelnemers zich concentreren op meditatie, zelfreflectie, reiki, massages, natuur, beweging en/of rust. Deze periode van afzondering biedt een kans om te ontsnappen aan de drukte van het dagelijks leven, stress verminderen en nieuwe inzichten en inspiratie op te doen.

De retraite kan vanaf 2 personen en kan op maat gemaakt worden. Hij kan in Tinte plaatsvinden, maar in de natuur van Oostenrijk is ook een optie. Interesse geef je wensen door en we maken een passend programma.

Het lenen van een helpende hand

Verbindingsceremonie

Een verbindingsceremonie samen met je partner is een intieme en rituele bijeenkomst die bedoeld is om de emotionele en spirituele band tussen partners te versterken. Tijdens de ceremonie wordt er gebruik gemaakt van de verbindende elementen, waardoor de liefde en de toewijding tussen partners verdiept. Deze ceremonie helpt koppels om dieper contact te maken, hun relatie te vieren en nieuwe lagen van verbinding en begrip te ontdekken.

Ook diepe verbinding en transformatie?
 

Deze ceremonies zijn met liefde ontworpen, verrijken je ziel en versterken de relatie met jezelf en de mensen om je heen.

bottom of page