top of page

Investering in jezelf

De sleutel tot persoonlijk groei

In een wereld die continu verandert, is het belangijker dan ooit om in jezelf te investeren. Dit betekend niet alleen tijd en geld besteden aan opleiding en training of aan je uiterlijk, maar ook aandacht schenken aan je mentale en fysieke gezondheid, persoonlijke ontwikkeling en het opbouwen van waardevolle relaties.

Gek toch eigenlijk dat we het normaal vinden om geld uit te geven aan kleding, uiterlijke verzorging, sport school enz. Zelf veel geld uitgeven aan de onderhoud van onze auto, maar zo weinig aan ons innerlijk. Terwijl dat de basis de basis is voor een goede gezondheid en een stralende buitenkant. 

Doe je mee?

IMG_4735.JPG

Persoonlijke begeleiding

Intensieve coaching trajecten worden vaak vergoed door de werkgever. Informeer bij je eigen werkgever naar de mogelijkheden. Ik help je graag om dat mogelijk te maken.

 

*prijzen zijn voor consumenten inclusief BTW, voor bedrijven zijn deze exclusief BTW.

** Ik wil graag iedereen kunnen helpen, mocht dit financieel niet haalbaar zijn, laat het me weten. Dan kijken we naar wat wel mogelijk is. Wellicht kun jij in mijn speciale programma instappen dat ik 1 x per 3 maanden aanbied.

Ceremonies/groepssessies

Liever werken aan je persoonlijke ontwikkeling en groei door samen met een groep mensen de verbinding, transformatie en kracht te ervaren. Dat in de veiligheid van goede en de integere begeleiding van mij, dan kan dat. Wat biedt ik?

- Familie opstellingen

- Vrouwen cirkels

- Reiki 1, 2 3A en 3B opleidingen

- Cacao ceremonies

- Individuele retraites

Meer info

Wil je op de hoogte gehouden van alle groep sessies, wordt dan lid van de nieuwsbrief, daarin houd ik je op de hoogte van alle mooie nieuwe dingen die eraan komen.

IMG_3661.jpg
bottom of page