top of page
Lifecoach hypnotherapie regressie reiki coach nijenrode NLP sensitief verandering transformatie kracht sensitief hart eigenliefde eigenwaarde liefde bewegen stromen flow

Over mij

Mijn naam is Flory-Anne en ben al meer dan 15 jaar als coach werkzaam in het bedrijfsleven.

 Ik doe dat vanuit een holistische denkwijze. Absoluut niet zweverig, maar wel vanuit de kracht van  om de mens vanuit het geheel te benaderen. Lichaam geest, gevoel, gedachten en verlangens probeer ik in balans te brengen.

Mijn cliënten noemen mij integer, rustig, geeft vertrouwen, fijne stem, een coach die niet loslaat, die luistert, maar ook spiegelt en haarfijn aanvoelt wat er op welk moment nodig is en daarbij de juiste vragen stelt of acties inzet. (lees recensies)

 

Ik ben gelukkig getrouwd en heb 3 prachtige kinderen. Werken doe ik vanuit mijn prachtige praktijk in Tinte. Waar ik elke dag mag genieten van het  uitzicht, waar de haasjes, fazanten, paarden, varkens, duiven en eekhoorntjes geregeld op bezoek komen.

Mijn verschillende studies aan de Hotelschool,  Nijenrode, maar ook mijn NLP opleidingen,  Hypnotherapie certificeringen, Reiki master, systemisch coachen en nog veel meer opleidingen zorgen voor een mooie basis. Daarnaast maak ik graag gebruik van mijn intuïtie, kracht, sensitiviteit en expressiviteit. Ik gebruik mijn hoofd en mijn hart om de juiste balans aan onze gesprekken te geven.

Genieten van het leven dat kan ik eigenlijk pas sinds een paar jaar. Vanaf mijn puberteit heb ik het emotioneel zwaar gehad. Ik rolde van het ene trauma in het andere. Van anorexia, naar boulimia naar zelfs niet meer willen leven.

Nog steeds ben ik onwijs dankbaar voor de mensen die ik op mijn reis naar herstel heb mogen ontmoeten. Ieder heeft op zijn of haar eigen manier mij naar de huidige versie van mij geholpen. Soms enkel met een glimlach omdat ik dit zo hard nodig had, soms met mooie diepe gesprekken.

Nu voel ik dat ik er mag zijn. Dat ik liefdevol naar mezelf mag kijken. Ik ben de krachtige vrouw die iedereen altijd zag. Alleen nu zonder masker, puur natuur.

Dat gun ik jou ook

Laten we samen de beweging erin krijgen.

Contact
bottom of page