top of page

Online coachingsessie

  •  Duur:    1uur

  •  Tarief:   € 90 - € 150 Afhankelijk van pakket

  • Locatie: Online Teams/Zoom sessie

Beschrijving van de dienst

Loop je te piekeren, heb je al alles geprobeerd om er zelf uit te komen, maar lukt het je niet? Laat mij je dan helpen. Dit hoeft overigens niet alleen als je vastloopt, preventief kunnen wij ook aan de slag. Je weet dat je alles voor elkaar hebt en toch knaagt er iets. Mijn gespecialiseerde vakkennis begeleidt en inspireert je om de juiste stappen te zetten naar jouw oplossing.

 

Coaching verandert je manier van denken en daarmee ook doen. Je ontdekt hoe jij je leven kunt inrichten en krijgt handvatten om stappen te zetten riching jouw doel. Als lifestyle, vaerander- en loopbaancoach help ik jou met het zetten van de juiste stappen.

 

Neem vandaag nog contact op dan kunnen we samen kijken waar jij de stap naar transformatie wilt zetten. Zit je verder weg en wil je toch hulp? Dan is deze online sessie wellicht een uitkomst.

 

Als coach help ik je:

- Luisteren naar je intuitie en gevoel

- Keuzes te maken uit je hart ism je hoofd

- Te leven naar je eigen waarden en ambities

- Te vertrouwen op jezelf en je eigen kracht

- Patronen te doorbreken

 

1e gesprek is kennismaking; zo kunnen we samen kijken of er een click is en mag je de keuze maken of jij samen met mij deze beweging wilt maken en of online sessies wel bij je passen. 2e gesprek: Mag je vertellen waar ik jou bij kan helpen. Zo kunnen we samen een eerste stappenplan maken. 3e gesprek en verder; laten we aan de slag gaan.

 

Denk je na 1 sessie dat we samen vooruitgang kunnen boeken, vraag gerust naar onze gunstigere pakkettarieven.

Waar
mogen we je
mee helpen?

foto 18.jpg

Dank voor je aanvraag!

Get a Quote

This is a Paragraph. Click on "Edit Text" or double click on the text box to start editing the content.

Thanks for submitting!

bottom of page