top of page

Veelgestelde vragen

Vind hier jouw antwoorden.

Staat jouw antwoord er niet bij, stel gerust je vraag via onderstaande button. 

Wat zijn jouw tarieven?

De tarieven voor individuele sessies en groepssessies kun je vinden via de volgende link.

Wat is coaching?

Coaching is een proces waarin een coach een individu of een groep begeleidt om persoonlijke, professionele of organisatorische doelen te bereiken. Het is een proces die gestructureerd is en gebaseerd is op samenwerking. Al zal de client altijd zelf aan de slag moeten en bereidwillig zijn, zijn of haar doelen echt te willen halen.  De coach maakt hierbij gebruik van verschillende technieken om de client te helpen inzicht te krijgen en daarmee te groeien en transformeren. De coach biedt en op maat gemaakt programma.

Wat is het verschil tussen een psycholoog en een coach?

Verschil tussen psycholoog en coach ligt voornamelijk in hun opleiding, aanpak en type problemen. Een psycholoog heeft vaak een universitaire opleiding psychologie. Coaches kunnen uit diverse achtergronden komen, veelal coach specifieke opleidingen.  Psycholoog richt zich vaak op het behandelen van psychische stoornissen. Een coach richt zich op het bereiken van specifieke persoonlijke of professionele doelstellingen. Sta je op een wachtlijst voor een psycholoog en wil je alvast geholpen worden met wat handvatten zoals mindfulness of inzicht in je patronen, dan kun je in de tussentijd terecht bij een coach. Maak vrijblijvend een telefonische afspraak. 

Is het mogelijk een intake-sessie te boeken?

Ja dat is mogelijk en zelf geheel vrijblijvend en gratis. Zo kun jij eerst ervaren of ik de juiste persoon voor jou ben.

bottom of page