top of page

Herken jij dit?

Je zit niet lekker in je vel, zowel mentaal als lichamelijk , voel je je niet top.  Je  loopt tegen allerlei uitdagingen aan die je graag wilt aanpakken, maar weet even niet hoe.  Ondanks dat je alles voor elkaar lijkt te hebben - een goede baan en een fijne familie - heb je nog steeds geen innerlijke rust.  

Je merkt dat je je vaak gestrest, ontevreden of zelfs leeg voelt. Het lijkt alsof je continu in een vicieuze cirkel zit en hier maar niet uit kan komen. Je wilt meer focus en vrijheid in je leven, maar het ontbreekt je aan de energie en motivatie om de juiste stappen te zetten. Misschien voel je je overweldigd door de druk van het moderne leven, worstel je met onzekerheden of zit je vast in patronen die je moeilijk kunt doorbreken.

Daarnaast kunnen er ook specifieke situaties zijn die je welzijn beïnvloeden. Misschien heb je recent een verlies meegemaakt, wellicht is een dierbare overleden, lig je in een scheiding of heb je je baan verloren. 

Alles bij elkaar kunnen emoties je dagelijkse functioneren ernstig beïnvloeden en je het gevoel geven dat je vastzit. Irritaties stapelen zich op en je merkt dat je steeds vaker prikkelbaar bent, zelfs om de kleinste dingen. Wat je ook probeert, je kunt het patroon niet doorbreken en maakt je nog moedelozer.

"Help ik kom er niet meer alleen uit!"

Weet dan dat je niet alleen bent. Er zijn je heel wat vrouwen en een paar mannen voor gegaan. Deze lieve en mooie mensen wisten het ook even niet meer en dat is logisch. Door alle emoties, kun je vaak niet meer goed voelen! Je gevoelens toelaten, hoe pijnlijk soms ook, is ook het begin van loslaten.

Weten hoe ik dat doe? 

"Je hoeft  niet geweldig te zijn om te beginnen, maar je moet wel beginnen om geweldig te kunnen zijn!"

Client van Coach in Beweging buiten in het gras in de tuin met vloerankers voor systemisch coachen om zich heen.
bottom of page