top of page

1:1 Coaching

Er zijn heel veel coaches in Nederland. Ieder met zijn of haar eigen expertise.

Gelukkig is ieder mens uniek en is er dus ook voor jou een coach die precies bij jou past.

Wat maakt mij dan uniek als coach?

Als jij de eerste keer in mijn praktijk komt dan kom je  in een oase van rust. Mijn praktijk bevindt zich in de polder. Hierdoor kun je tijdens een sessie genieten van het uitzicht, terwijl de vogels fluiten, de bomen je toelachen en het gras naar je zwaait.

We gaan, indien het weer het toelaat, dan ook lekker naar buiten, in de tuin of maken een helende wandeling. De natuur doet wonderen en helpt bij het genezings- en verwerkingsproces.  

Vaak hebben we een telefonisch consult gehad, daar hebben we al een beetje kennisgemaakt en samen besproken waar je naar op zoek bent. 

 

 Daarna volgt een kennismakingsafspraak hier maken we een plan voor de vervolgstappen. Wat is jouw doel aan het eind van dit traject, hoe wil jij je weer voelen? Al na een eerste sessie ga je naar huis met meer energie, kracht en emotionele balans. Met de praktische handvatten die ik je meegeef, kun je direct ook thuis al aan de slag, zodat je de stijgende laan ook zelf kunt vasthouden.

 

Ook al maken we een plan, dat wil niet zeggen dat alles al helemaal vaststaat. Elke sessie is anders, omdat jij anders bent en weer andere dingen hebt meegemaakt. Daar speel ik middels mijn expertise op in.

Soms doen we samen praktische oefeningen, een meditatie of zorg ik ervoor dat je energie weer gaat stromen en blokkades opheft. Andere momenten mag je zelf aan de slag via systemisch coachen zoeken we naar wat er om gaat in jouw onderbewuste en maken we ruimte voor nieuwe inzichten.  Deze inzichten geven zo vaak een "aha" moment, waardoor je weer anders naar jezelf en je omgeving mag kijken. 

Elke sessie mag jij groeien en verder ontwikkelen, krijg je inzichten in je diepste verlangens en welke blokkades dit tegenhouden. Tussen de sessies helpen de tips, de meditatie of de opname van de hypnose sessie jou met je dagelijkse uitdagingen.

Mocht je tussendoor hulp van mij nodig heb, mag je altijd contact met mij opnemen. Dit maakt standaard onderdeel uit van het traject. 

Wil je meer weten over mijn technieken? 

Een indruk van mijn praktijk of mij? Kijk onderstaande korte filmpje

Kleine Monnik
Verhaal over levenslessen
Annemarie Lesage

Je doet het voor jezelf!

Het graan in gesprek met de kleine monnik:

"Het klinkt alsof je dat excuus vaker gebruikt; ritselt het graan. "weet je wat wij dan zeggen? Zolang je steeds klaagt over hetzelfde, heb je nog niets veranderd. En zolang je niets verandert, zal de uitkomst steeds hetzelfde zijn. Het gaat er niet om wat er gebeurt, maar hoe je ermee omgaat."

"Zolang je onderweg dankbaar bent voor de hulp die je krijgt, mee beweegt met wat er is en aan het eind weet dat wat je hebt gedaan, alles is wat je kon doen op dat moment, hoef je nooit ergens spijt van te hebben.

 Dit is voor jou!

Weten hoe het nu echt met je gaat? 

Je weet dat je hulp nodig hebt, wellicht helpt een telefoontje om samen te kijken wat er wel voor je mogelijk is. 

Rijstveld
bottom of page